Servicii de marketing, activitati de promovare medicala, recrutare si training de personal dedicate pietei farmaceutice.

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL actioneaza in calitate de partener pentru introducerea in piata, promovarea si distribuirea produselor farmaceutice in Romania si in alte tari din Europa de Est.

Ce am facut

Cu o experienta de peste 30 de ani in pharma, grupul nostru de firme a initiat parteneriate multiple cu producatori internationali de medicamente renumiti din tari precum Austria, Germania, Rusia, China si Coreea.

Asemenea proiecte au lansat compania in parteneriate importante pe piata farmaceutica, reprezentand o garantie a eficientei implementarii unor noi modele de business in Romania.

Ce facem

Expertiza, programele si campaniile de promovare acopera atat gama produselor de spital, cat si a celor destinate farmaciilor (RX, OTC, parafarmaceutice) din numeroase specialitati medicale: ATI, boli infectioase, cardiologie, chirurgie cardiovasculara, chirurgie generala, dermatologie, diabetologie, epidemiologie, hematologie, managementul plagilor, medicina de familie, neurologie, oncologie, pediatrie, transplantologie, etc.

Ce vom face

Extinderea parteneriatelor si consolidarea unei echipe puternice si de incredere, flexibila la necesitatile acestora si adaptabila la cerintele in continua schimbare ale clientilor si ale pietei.

Totodata vom specializa echipe de marketing si promovare medicala specializate si dedicate pe arii terapeutice.

DSC_0067[1]

In prezent oferim servicii integrate de marketing si promovare medicamente pentru companii farmaceutice de renume pe arii terapeutice:

  • cardio-vascular si diabet: GEBRO-PHARMA;
  • dermato-cosmetice: AROMELIA, BENOSTAN, MEDIMAR, NADH;
  • medicina de familie si pediatrie: ROWA-WAGNER, TRENKA, DOETSCH GRETHER,  CAPRICORN;
  • oncologie: ATNAHS;
  • transplant: KOHLER CHEMIE