2023

a 7-a ediție a evenimentului “Business-ul la el acasa” marcheaza 27 ani de prezență a grupului de companii la Bursa de Valori București și peste 30 de ani de activitate în domeniul farmaceutic
2022

Grupul REMEDIA preia 50% din capitalul social al PHARMA EXPERTSPEDITION SRL în vederea dezvoltării și consolidării activității de distribuție și logistică.  
2021

In pateneriat cu BD Rowa, deschide o nouă linie de business in directia digitalizarii, prin promovarea si vanzarea roboților pentru automatizarea farmaciilor, depozitelor si spitalelor.

A aderat la ASOCIATIA DISTRIBUITORILOR SI RETAILERILOR FARMACEUTICI DIN ROMANIA (A.D.R.F.R.), sprijinind realizarea obiectivelor si proiectelor A.D.R.F.R. pentru protejarea sanatatii populatiei si sustinand autoritatile publice in desfasurarea de actiuni pentru pentru cresterea accesului pacientilor la servicii de sanatate.

2019

A 6-a editie a evenimentului “Business-ul la el acasa” marcheaza 22 ani de prezenta a Farmaceutica REMEDIA S.A. la Bursa de Valori Bucuresti si peste 25 de ani de activitate in domeniul farmaceutic, la care au participat actionari, analisti financiari , potentiali investitori si reprezentanti ai presei.
2015

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, a fost creata, urmare a impunerii legislative, prin preluarea activitatilor de distributie angro, logistica si alte serviciile auxiliare de la Farmaceutica REMEDIA S.A.

Compania este detinuta integral de catre Farmaceutica REMEDIA S.A. care opereaza peste 100 de farmacii proprii.

2014

Preocupata de cresterea accesibilitatii si a gamei de produse si servicii furnizate, Farmaceutica REMEDIA isi continua expansiunea, reteaua numarand la finele anului 90 de unitati, inclusiv REMEDIA Baby, magazin dedicat exclusiv copiilor. Adaptarea permanenta la cerintele consumatorilor a dus la crearea unei zone speciale REMEDIA Natural in fiecare farmacie

2012

Lantul de Farmacii REMEDIA se extinde in tara la 72 de unitati si o cifra de afaceri neta a companiei de 53 mil Euro, cu  EBITDA peste 1,8 milioane de euro.

Farmaciile REMEDIA isi diversifica portofoliul de produse si servicii oferite, adresandu-se clientilor prin platforma e-shop www.farmaciileremedia.ro, iar o firma specializata din cadrul grupului ofera recomandari de ingrijiri la domiciliu ca servicii suplimentare in beneficiul pacientilor.

2011

Lantul de Farmacii REMEDIA se extinde in restul tarii la 63 de unitati. Compania isi consolideaza structura, prin trei divizii specializate – Farmaciile REMEDIA, Divizia distributie si Divizia spitale -, servicii logistice la nivel national, servicii integrate de marketing si promovare medicala, cat si servicii de inregistrare produse farmaceutice si monitorizare studii clinice pentru piata farmaceutica.

Cifra de afaceri se dubleaza de la consolidarea business-ului in 2006.

2009

Farmaceutica REMEDIA S.A. este promovata si listata la BVB Bucuresti categoria II, iar dl Lutz STACHE, reprezentantul firmei AHG Vermogensverwaltungs achizitioneaza 16,5% din actiunile companiei.

2008

Se inaugureaza un nou centru logistic in Bucuresti, la nivelul standardelor internationale GDP.

2006

Farmaceutica REMEDIA S.A. fuzioneaza cu V. TARUS RoAgencies S.R.L. prin absorbtia actionarului majoritar.

2000

Compania V.TARUS RoAgencies S.R.L. achizitioneaza pachetul majoritar al Farmaceutica REMEDIA S.A. – distribuitor regional cu lant propriu de farmacii in judelete Hunedoara si Alba.

1994

Valentin-Norbert TARUS infiinteaza compania V.TARUS RoAgencies S.R.L. pentru dezvoltarea si consolidarea parteneriatelor strategice cu producatori internationali de medicamente de renume si reprezentarea acestora pe piata Farmaceutica romaneasca.

1991

Oficiul Farmaceutic Regional Deva, deschis in 1957, devine Farmaceutica REMEDIA S.A. si opereaza ca distribuitor regional cu lant propriu de 27 de farmacii in judetele Hunedoara si Alba