Servicii logistice

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics S.R.L. asigura servicii complete, prin centrele logistice la nivel national, pentru companiile interesate in reducerea costurilor pe activitatile de outsourcing.

Principalii parteneri pentru care asiguram servicii logistice sunt:

 

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics S.A. cuprinde centre logistice certificate ISO 9001 in Bucuresti, Deva, Pitesti. Toate centrele logistice au fost reautorizate de ANMDM cu incepere din 2015 conform standardelor GDP.

Centrul logistic din Bucuresti, deschis in luna decembrie 2008, are o suprafata de 8.725 mp, cu functionalitati si valoare adaugata proceselor de customer service la nivelul standardelor internationale TQM si GDP.

In cadrul centrului logistic Bucuresti se organizeaza anual evenimentul „Business-ul la el acasa”, cu participarea reprezentantilor fondurilor de investitii, fondurilor de pensii, societatilor de brokeraj, precum si reprezentantilor mass-media.

In cadrul acestor evenimente se organizeaza un tur de prezentare a Farmaceutica REMEDIA, in cadrul caruia invitatii au ocazia de a afla mai multe despre modul de operare a centrului logistic din Bucuresti  precum si a celorlalte activitati ale companiei, distributia catre farmacii si spitale, servicii logistice, marketing si promovare medicala.