Servicii logistice

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics S.R.L. asigura servicii complete, prin centrele logistice la nivel national, pentru companiile interesate in reducerea costurilor pe activitatile de outsourcing.

Principalii parteneri pentru care asiguram servicii logistice sunt:

 

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics S.A. cuprinde centre logistice certificate ISO 9001 in Bucuresti, Deva, Brasov,DSC_0536 Craiova, Iasi, Pitesti. Toate centrele logistice au fost reautorizate de ANMDM cu incepere din 2015 conform standardelor GDP.

Centrul logistic din Bucuresti, deschis in luna decembrie 2008, are o suprafata de 8.725 mp, cu functionalitati si valoare adaugata proceselor de customer service la nivelul standardelor internationale TQM si GDP.

In cadrul centrului logistic Bucuresti se organizeaza anual evenimentul „Business-ul la el acasa”, cu participarea reprezentantilor fondurilor de investitii, fondurilor de pensii, societatilor de brokeraj, precum si reprezentantilor mass-media.

In cadrul acestor evenimente se organizeaza un tur de prezentare a Farmaceutica REMEDIA, in cadrul caruia invitatii au ocazia de a afla mai multe despre modul de operare a centrului logistic din Bucuresti  precum si a celorlalte activitati ale companiei, distributia catre farmacii si spitale, servicii logistice, marketing si promovare medicala.

 

 

 

 

css_brochure