Misiune

Promovarea si lansarea unor concepte inovatoare de business farmaceutic; oferirea de servicii de sanatate de calitate adaptate necesitatilor clientilor; respectarea standardelor internationale de etica si de profesionalism.

Valori

Adaptabilitate

In relatiile parteneriale cream avantaje competitive sustenabile si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile clientilor si beneficiarilor nostri.

Intelegem importanta abordarii structurale si logice a noilor modele de operare in piata farma, sustinuta prin participare financiara, tehnica si comerciala.

Contributie

O preocupare definitorie este oferirea de servicii diversificate clientilor nostri, ceea ce diferentiaza compania noastra pe piata farmaceutica in raport cu competitia.

Profesionalism

Oamenii reprezinta capitalul nostru cel mai de pret. Investitia in programele motivationale si de dezvoltare profesionala a angajatilor nostri constituie o prioritate in realizarea performantelor individuale si de echipa.

Performanta

Motivarea este un element fundamental pentru retentia si fidelizarea personalului propriu, pe baza implementarii unui sistem de evaluare a indicatorilor de performanta.

Calitate

Compania a implementat sistemul de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO: 9001-2008 fiind certificata in Martie 2005 de catre societatea S.C SIMTEX-OC S.A.

Etica

Aplicam standarde profesionale si etice ridicate la nivelul standardelor internationale.