Misiune

Promovarea si lansarea unor concepte inovatoare de business farmaceutic” este țelul nostru principal deoarece credem că serviciile de sănătate trebuie duse la următorul nivel, adaptat nevoilor curente, reale ale clientilor si pacientilor.

 

Valori

Profesionalism

Suntem mândri să lucrăm pentru o companie din domeniul sănătății ale cărei produse și servicii fac diferența în viața oamenilor. Cel mai mare sentiment de împlinire îl avem atunci când facem ceea ce este correct. Ne asumăm responsabilitatea personală Tratăm reputația companiei ca pe a noastră cu obiectivul de a folosi cu înțelepciune timpul și resursele companiei.

 

Integritate

Ne pasă de oameni ca indivizi și promovăm un mediu de lucru incluziv care apreciază, valorifică și promoveaza diversitatea. Ne respectăm, colaborăm, ne provocăm și ne pasă unii de alții. Aplicam standarde profesionale si etice la nivelul celor internationale.

Inovatie

Inovăm și ne îmbunătățim continuu sistemele de operare. Suntem responsabili in a căuta soluții inovatoare la provocările pietei farmaceutice și ne propunem să fim mai buni de fiecare data, sa progresam și sa învățăm de la alții și de la noi înșine cum să facem lucrurile mai eficient și mai eficace.

Agilitate

Anticipăm și abordăm provocările clienților si actionam proactiv. Identificam soluții inovatoare in relatiile parteneriale, cream avantaje competitive sustenabile si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile clientilor si beneficiarilor nostri.

Calitate

Ținta noastră este să ne atingem obiectivele fără să facem rabat de la calitate, de aceea am implementat sistemul de management al calității aliniat cu cerințele standardului SR EN ISO: 9001-2015 si 14001:2015

Transparenta

Ne bucurăm să împărtășim cu toate părțile interesate informațiile legate de dezvoltarile si drumul nostru spre inovare. Actionarii si investitorii nostri sunt permanent informati prin sistemul de raportare conform reglementarilor pietei de capital si a standardelor internationale financiare de raportare.