Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL participa la a 2-a ediție a conferinței “Conștientizarea și Eficientizarea Serviciilor Medicale de Îngrijire la Domiciliu”, organizată de TARUS Media, marti, 12 decembrie 2017, la Spitalul de Psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” din București.
Evenimentul propune teme de interes atât pentru specialiștii în domeniul medical și furnizorii serviciilor de îngrijire la domiciliu, cât și pentru personalul implicat în acordarea serviciilor.
Conferința abordează într-o manieră integrată managementul serviciilor de îngrijire la domiciliu, având ca invitați reprezentanți ai companiilor de profil și ai instituțiilor publice, medici specialiști, psihologi, juriști.
Evenimentul susține dezvoltarea și eficientizarea implementării acestui tip de servicii, precum si informarea profesioniștilor în domeniu din perspectiva operațională, dar și din cea medicală.
În cadrul conferintei vor fi supuse dezbaterii participanților provocările cu care se confruntă acest sector de activitate, ceea ce va oferi posibilitatea desprinderii unor concluzii aplicabile pentru îmbunătățirea procesului de operare și menținere a standardelor de calitate în avantajul beneficiarilor.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.