Farmaceutica REMEDIA Distribution&Logistics a participat în parteneriat la Conferința TARUS Media, “Actualitati in dermatologie”, editia a 2a, în 26 Mai 2017, Hotel Ramada Majestic București, având ca invitați reprezentanți SRD, INSP, medici specialiști si reprezentanti ai producatorilor de dermatocosmetice.

Au fost prezentate teme de interes, acneea, rozaceea, psoriazisul, dermatita atopica, hidradenita supurativa, precum si actualitatile terapeutice in afectiunile mentionate.

Tematica și expunerea prezentărilor au generat interactivitate în rândul participanților care au adresat întrebări relevante pentru actualitatile terapeutice din bolile dermatologice, ce au condus la dezbateri și share best practice. În urma acestui eveniment, au  fost desprinse concluzii aplicabile pentru îmbunătățirea tratamentelor și menținerea standardelor de calitate a vietii pacientilor.

Speakeri de renume din domeniul medical romanesc au prezentat lucrari de inalt professionalism, precum Dr. Constantina CRISTEA, reprezentant INSP, situatia statistica la nivel national a bolilor pielii si tesutului celular subcutanat, Prof.dr. Ioan NEDELCU, Presedintele Societatii Romane de Mezoterapie, a discutat despre beneficiile utilizarii ozonoterapiei in dermatologie si dermato-estetica, Dr.Vlad Voiculescu, reprezentant SRD, a abordat impactul factorilor aeropoluanti asupra patologiei cutanate si actualitatile in terapia hidradenitei supurative, Conf. Dr. Vasile BENEA, Spitalul Clinic “Victor Babes”, diagnosticul diferential al ulceratiilor genitale.

In cadrul conferintei, a fost lansat primul numar din 2017 al ROJCED (Romanian Journal of Clinical and Experimental Dermatology), proiect publicistic medical de succes coordonat de dr. Victor Gabriel CLATICI.

Prof. Dr. Caius SOLOVAN, UMF Timisoara, a prezentat o sinteza a noutatilor terapeutice in aria dermatologica, iar Prof.dr. Laura SOLOVASTRU GHEUCA – presedintele asociatiei “Zilele Gheorghe Nastase” a adus in prim plan abordari terapeutice noi in psoriazis.   

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.