medicina-de-familie-940x353[1]

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics, partener al Forumului Medicilor de Familie “Alimentatia si bolile cardiovasculare”, 13 mai

Vineri, 13 mai 2016, începând cu ora 9,30 va avea loc în București, la Hotel DoubleTree by Hilton, Forumul Medicilor de Familie “Alimentația și bolile cardiovasculare” organizat de TARUS Media.
Una dintre problemele de actualitate care preocupă lumea medicală, corelația între nivelul colesterolului și bolile cardiovasculare, va fi punctul central al dezbaterii în cadrul evenimentului.
În deschiderea evenimentului a confirmat prezența Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Radu Țibichi.

Pe Agenda evenimentului se află lideri de opinie ai comunității medicale: Prof. Irinel Popescu, Institutul Clinic Fundeni, București, Prof. Nicolae Hâncu, UMF „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, Prof. Mircea Cinteză, Spitalul Universitar de Urgență, București, Prof. Cătălina Poiană, Președinte Colegiul Medicilor București, Pro-Rector UMF „Carol Davila”, Prof. Dan Olteanu, Spitalul Universitar de Urgență, Dr. Doina Mihăilă, Presedinte FNMPF.
Alte subiecte discutate în cadrul programului conferinței sunt: Măsuri dietetice și de stil de viață ce pot fi respectate de bolnavul cardiac, Afectarea osoasă în diabetul zaharat tip 2, Stilul de viață și bolile cronice netransmisibile, Tratamentul chirurgical al cancerului colo-rectal metastatic și Tratamentul dispepsiei funcționale.

Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 5 credite EMC. Taxa de participare este 180 RON pentru medici, respectiv 100 RON pentru rezidenți și include un abonament electronic la publicațiile The British Medical Journal-editia în limba română și Medica Academica pentru cei care nu au încă un asemenea abonament.
Pentru detalii privind participarea la eveniment puteti suna la telefon: +40 758 046 947, scrie un e-mail pe adresa: contact@tarus.eu sau puteți accesa pagina de internet www.tarusmedia.ro, secțiunea evenimente 2016.

 

 

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.