Congresul societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara, care s-a desfasurat la Iasi în perioada 26-28 septembrie, a reunit în capitala Moldovei pe cei mai proeminenti specialisti ai domeniului din Romania, pe membrii societatii Romane de Chirugie Cardiovasculara, dar si personalitati recunoscute din strainatate precum prof. Vlasta Fesslova, Tammam Youssef, Marco Ranucci, Alessandro Frigiola (Milano, Italia), prof. Juergen Preusse (Bonn, Germania) si din alte centre de referinta din Europa.

Compania Farmaceutica REMEDIA a participat si cu prilejul acestei editii, a X-a, la Congresului societatii Romane de Chirurgie Cardiovasculara, prezentand produse din portofoliul de transplant si de chirurgie cardiovasculara.

Presedintia Congresului a fost asigurata de prof. Grigore tinica (Iasi). Deschiderea oficiala, programata pentru vineri, 27 septembrie, a continuat cu o sesiune dedicata malfomatiilor congenitale cardiace în cadrul unui simpozion romano-italian, prezentand apoi experienta care exista în Romania în cadrul centrelor de chirurgie cardiovasculara din tg. Mures, Bucuresti, Iasi si din alte centre universitare. Cele trei zile ale congresului au prevazut un program stiintific dens si exhaustiv, benefic pentru pregatirea specialistilor în acest domeniu de varf si de extrema specializare.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.