Concursul National de Gimnastica Aerobica, Deva, desfasurat in perioada 24-26 aprilie 2015 si-a incheiat editia a XVIII-a. Sponsorul principal al concursului a fost si in acest an Farmaceutica REMEDIA, care, la fel ca de-a lungul fiecarei editii incepand din anul 2007, a sustinut Concursul National de Gimnastica Aerobica “Cupa Cetatii”, oferind premii importante invingatorilor din fiecare categorie de varsta.

In urma parteneriatului incheiat in luna iunie 2007 cu Colegiul National Sportiv “Cetate” Deva a inregistrat o traditie in a oferi sportivilor acestui Colegiu burse, dar si sponsorizari cu medicamente si suplimente nutritive, acoperind necesarul de astfel de produse pentru echipele de atletism, gimnastica aerobica si gimnastica artistica ale acestei unitati.

La finalul acestei editii, primii pe podium au urcat la gimnastii de la Farul Constanta, cu cateva puncte in avans fata de gimnastii Clubului Sportiv Scolar Petrosani, care au terminat pe locul doi. Podiumul a fost completat de sportivii Colegiului National Sportiv „Cetate”, iar gazdele au urcat de opt ori pe podiumul intrecerii.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. a fost pana acum alaturi de Colegiul National Sportiv “Cetate” Deva in organizarea si desfasurarea la Deva a numeroase concursuri nationale oficiale, apreciate de toti participantii: sportivi, antrenori, arbitri si conducatori ai Federatiei Romane de Gimnastica.

 

 

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.