Farmaceutica REMEDIA a obținut nota maximă – 10, în cadrul evaluării VEKTOR, evaluare desfășurată anual de ARIR (Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România).

Indicatorul VEKTOR evaluează activitatea companiilor listate la Bursa de Valori București în privința guvernanței corporative și a comunicării cu investitorii. Pentru 2022, evaluarea s-a făcut pe baza unei metodologii ce cuprinde 12 criterii, care urmăresc transparența și accesibilitatea informațiilor pentru investitori.

Farmaceutica REMEDIA se regăsește printre cele 16 companii care au obținut nota maximă, alături de Antibiotice, Aquila, Banca Transilvania, BRD, Bursa de Valori București, IMPACT Developer & Contractor, MedLife, OMV Petrom, One United Properties, Purcari, Nuclearelectrica, Romgaz, Electrica, Sphera Franchise Group, TeraPlast.

Evoluția pozitivă a notei obținute (2019 – 8,5; 2020 – 9,5; 2021 – 10) și menținerea notei maxime în 2022, demonstrează importanța acordată de Farmaceutica REMEDIA acționarilor și investitorilor și comunicării cu aceștia, prin adoptarea celor mai bune practici și instrumente de comunicare.

Rezultatele VEKTOR pentru anul 2022 sunt disponibile pe pagina fiecărui emitent în cadrul website-ului Bursei de Valori București (BVB), iar datele agregate pentru toate companiile sunt disponibile în secțiunea dedicată indicatorului VEKTOR a website-ului ARIR.

Farmaceutica REMEDIA SA, prezentă de peste 30 de ani pe piaţa farma și de 27 ani la BVB, operează în prezent 24 de unități proprii de retail în 5 județe, (în special în județele Hunedoara, Alba și Sibiu) și distribuția engross cu Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL, care oferă și servicii logistice prin intermediul a șase centre la nivel național, înregistrări, marketing și promovare medicală.

 

No Comment

Comments are closed.