REMEDIA, susținător tradițional al asociațiilor care se implică în protecția mediului, a sprijinit Asociația Mai Mult Verde
in desfășurarea de activități de protecție a mediului constând în plantarea de puieți în cadrul programului „Fă cadou un copac”

200 de voluntari au participat, în cursul zilei de sâmbătă, la prima plantare a toamnei din Pădurea Comunitară Cama.

Alături de voluntari, au fost prezenți și membrii comunității giurgiuvene, donatorii individuali și reprezentanții companiilor partenere.

Asociația Mai Mult Verde a precizat că, în Giurgiu, au fost plantați primii 5.000 de puieți donați în cadrul programului ”Fă Cadou un Copac”.

O mențiune specială pentru cei 30 de elevi de la Școala Mihai Eminescu din Giurgiu și pentru studenții Facultății de Georgrafie din cadrul Universității București care au ales să planteze alături de noi”, au transmis membrii asociației pentru protecția mediului, prin intermediul unui comunicat postat astăzi, 21 noiembrie, pe contul de Facebook.

Cei 15.440 de copaci donați anul acesta prin programul ”Fă cadou un copac” vor deveni parte integrantă din Pădurea Comunitară Cama, o pădure a comunității și a diversității

Sursa: https://zin.ro/21/11/2022/mediu/plantare-padurea-comunitara-cama/

No Comment

Comments are closed.