La lucrarile Congresului SRCCV,  organizat in perioada 15-18 octombrie 2015, la Brasov, cu concursul Societatii Romane de Flebologie  si prezidat de Dl. Prof. Dr. Vlad ILIESCU presedintele SRCCV,  au participat peste 400 de medici specialisti chirurgie cardiovasculara, ATI, Chirurgie vasculara, cardiologie, cardiologie interventionala, reprezentanti de seama  a centrlor de profil din Romania,  Republica Moldova,  dar si din SUA,  Marea Britanie,  Germania,  Austria,  Italia,  Belgia.

In cadrul manifestarii au fost prezentate 82 lucrari  de specialitate cu un inalt nivel stiintintific.

De remarcat a fost Workshopul,  adresat medicilor rezidenti,  coordonat de Dl. Prof. Dr.Paul SERGEANT de la UNIVERSITY HOSPITAL GASTHUISBERG,  cu tema: DEZVOLTAREA ABILITATILOR DE DE REALIZARE A ANASTOMOZEI IN CHIRURGIA CARDIACA.

Concomitent cu Congrsul SRCCV s-a desfasurat si a VII-a editie a Simpozionului  ASISTENTILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARA, ATI SI CIRCULATIE EXTRACORPOREALA. Acest simpozion a contribuit la imbogatirea cunostintelor teoretice a personalului care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

Firma FARMACEUTICA REMEDIA si TARUS MEDIA si-au promovat produsele in cadrul expozitiei medicale alaturi de alte 20 firme de medicamente si aparatura medicala.

Medicii participanti au fost creditati cu 24 credite EMC, in timp ce pentru asistentii medicali OAMMR nu a acordat decit 15 credite EMC.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.