Farmaceutica REMEDIA, distribuitor exclusiv ISIS Pharma, ALLERGIKA si AURIGA International, a participat, in perioada 21-24 octombrie la Bucuresti, la Congresul National de Dermatologie organizat de catre Societatea Romana de Dermatologie. Evenimentul a fost organizat la hotel Crowne Plaza Bucuresti si se va bucura, ca si in anii precedenti, de participare internationala.

Medicii prezenti la congres au primit informatii de specialitate despre produsele dermato-cosmetice din portofoliul producatorilor ISIS Pharma, ALLERGIKA  si AURIGA International din partea echipei  de promovare ce a fost prezenta cu stand pe durata intregului eveniment. Suplimentar, au fost prezentate si produse din portofoliul ALLERGIKA destinate preventiei si tratamentului alergiilor.

ISIS Pharma este o companie franceza cu traditie pe segmentul dermato-cosmetice, fiind prezenta in peste 70 de tari. Misiunea laboratoarelor ISIS Pharma este aceea de a crea o gama completa de tratament pentru diverse afectiuni dermatologice (acnee, dermatita seboreica, vitiligo, hiperpigmentatii, cuperoza etc).

AURIGA International, parte a grupului ISDIN Spania, creeaza de peste 10 ani produse pentru tratamente post-chirurgicale in domeniul chirurgiei estetice, precum si produse anti-aging, depigmentante si anticearcane etc.

Produsele ISIS si AURIGA sunt disponibile in reteaua proprie de Farmacii REMEDIA si in farmaciile partenere din toata tara, precum si online pe site-ul www.farmaciileremedia.ro

 

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.