Acţionarii Farmaceutica REMEDIA Deva (simbol www.bvb.ro: RMAH) se vor reuni pentru a lua o decizie privind transferul activităţii de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice, potrivit Ziarului Financiar din 29.10.2014.

 

Acţionarii Farmaceutica REMEDIA Deva (simbol www.bvb.ro: RMAH) se vor reuni în luna decembrie pentru un vot privind revocarea unei hotărâri AGA din anul 2012 privind fuziunea prin absorbţie a distribuitorului de me­di­camente cu firma Sibmedica.

Tot atunci, acţionarii vor lua o decizie şi asupra transferului activităţii de comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice, obiec­tul de activitate prin­cipal al companiei, către această firmă. O al­ter­nativă la această mă­sură este transferul activi­tăţii de comerţ cu amă­nuntul al produselor farma­ceutice, articolelor me­dicale, ortopedice şi al produselor cos­metice de la Farmaceutica REMEDIA la Sibmedica.

Schimbările vor presupune transferul stocurilor de marfă, evaluarea fondului de comerţ, precum şi stabilirea preţurilor de transfer. Farmaceutica REMEDIA a achiziţionat Sibmedica în urmă cu şase ani, iar activitatea acestei firme este temporar întreruptă, potrivit datelor Registrului Comerţului.

Farmaceutica REMEDIA a incheiat primele șase luni cu vânzari nete de 119,8 milioane lei, similar cu cele din aceeași perioadă a anului trecut. Profitul net al companiei a crescut cu 22,3%, la 1,25 milioane lei în primul semestru.

Potrivit celor mai recente raportari, președintele Consiliului de Administrație, Valentin Norbert Țăruș, deține 66,5% din capitalul social al companiei.

Acțiunile Farmaceutica REMEDIA s-au tranzacționat cel mai recent pe 23 octombrie, la pretul de 0,265 lei/titlu. La aceasta referință, societatea are o capitalizare de 28,1 milioane de lei.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.