TARUS Media impreuna cu Farmaceutica REMEDIA a organizat in data de 19 februarie, in cadrul Ramada Parc Hotel din Bucuresti, conferinta medicala Tratamente Inovative in Oncologie – Terapia personalizata si Imunoterapia tumorilor maligne.

Evenimentul a propus teme de interes atat pentru specialistii din tara cat si pentru pacienti si mass media. Progresele inregistrate in ultimii ani in medicina oncologica, cu focus pe importanta si necesitatea terapiilor moleculare si a tratamentelor personalizate, trebuie intelese si cunoscute la nivel national.

Specialisti de top dezbat solutiile optime de tratament pentru pacientii cu cancer

Printre personalitatile prezente la aceasta conferinta medicala se numara: Dr. Dan Corneliu Jinga (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti), Dr. Dana Lucia Stanculeanu (Institutul de Oncologie „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, Bucuresti), Prof. Dr. Robert Leonard (Londra, UK), Dr. Kenneth Russell (Elvetia), Prof. Dr. Tudor Eliade Ciuleanu (Institutul de Oncologie „Prof. Dr. I. Chiricuta” Cluj-Napoca), Dr. Adina Emilia Croitoru (Institutul Clinic Fundeni Bucuresti), Dr. Eugeniu Banu (Spitalul Sf. Constantin Brasov), Dr. Serban Negru (Centrul de Oncologie Oncohelp Timisoara).

Mai mult decat atat, au fost prezente companii farmaceutice reprezentative pentru domeniul oncologic din Romania, precum si oficiali din Ministerul Sanatatii, Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Evenimentul este creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 4 credite EMC.

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.